Login

Register

Login

Register

Met deze handige ๐š๐ฅ๐ฅ-๐ข๐ง-๐จ๐ง๐ž ๐ค๐ง๐ฎ๐ญ๐ฌ๐ž๐ฅ๐๐จ๐ณ๐ž๐ง aangepast aan de leeftijd van jullie kinderen, kunnen de kinderen ‘zelfstandig’ aan de slag met de handige ๐‘”๐‘’รฏ๐‘™๐‘™๐‘ข๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘–๐‘˜๐‘ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘›๐‘ค๐‘–๐‘—๐‘ง๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘› of video-tutorials. Naast de voor de hand liggende ๐’„๐’“๐’†๐’‚๐’•๐’Š๐’†๐’—๐’† ๐’—๐’‚๐’‚๐’“๐’…๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’†๐’…๐’†๐’ die geoefend worden, leren ze ook ๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’‘๐’๐’๐’”๐’”๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’›๐’๐’†๐’Œ๐’†๐’. Maar de kinderen hoeven uiteraard niet alleen aan de slag, het is ook een perfecte oplossing om fijne โ€˜๐’’๐’–๐’‚๐’๐’Š๐’•๐’š-๐’•๐’Š๐’Ž๐’†โ€™ te hebben met je kind te hebben. Samen met je kinderen knutselen is ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘™๐‘–๐‘” รฉ๐‘› ๐‘™๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ง๐‘Ž๐‘Ž๐‘š. Het kind leert bijvoorbeeld te overleggen en de eigen ideeรซn tot uitdrukking te brengen.

Je kan kiezen om je knutseldoosย elke maand of elk trimester thuis te laten bezorgen. Meestal kan je eenย 3 ร  4-tal knutselprojectenย per maand verwachten ofย 5 ร  6-tal per trimester.

Wenst u liever eerst te testen? Dat kan ook, koop via onze webshop 1 van onze knutseldozen.

 

Producten:

Showing all 7 results

Wij versturen op woensdag en zondag via Bpost. Indien er geen problemen zijn ontvangt u uw pakket 1 werkdag later. De kostprijs voor een zending is 5,7โ‚ฌ, maar gratis vanaf 60โ‚ฌ en voor de abonnementen. Sluiten