Login

Register

Login

Register

Er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen.
Zo prikkelt knutselen de creativiteit en de fantasie, stimuleert het de fijne motoriek en bevordert het de concentratie.
En, minstens zo belangrijk, de meeste kinderen vinden het heel leuk om te doen.

Ideetjes vinden, materiaal verzamelen, stapjes uitleggen is niet voor iedereen weggelegd, daarom heeft Cre@teljee een nieuw concept bedacht: namelijk Cre@box, de perfecte all-in-one knutseldoos!

In deze knutseldozen vind je alle benodigdheden en de geïllustreerde plannen om elk knutselwerk te maken. Om de creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren, bieden we maandelijkse, driemaandelijkse of ontdekkingsabonnementen aan. Wilt u liever af en toe eens een box aankopen, dat kan ook natuurlijk. Het is aan u om te bepalen wat voor u het beste past.

Door de grote interesse hebben we het aanbod van Cre@box in de loop van de tijd uitgebreid, je vindt nu allerlei materialen die de creativiteit stimuleren, zoals leuke knutselmaterialen (potloden, verf, schaar, …) of schminkbenodigheden, speelgoed (hutten, vliegtuigen, … van karton) en crea-setjes (Colorvelvet, graveerset, shrinkels, …) voor kinderen EN volwassenen.

Favorieten:

Of koop een cadeau-bon:

Bestellingen worden binnen 5 kalenderdagen verzonden. (Uitzondering voor de box van de maand, die steeds verstuurd wordt vanaf de 10de van de maand en nabestellingen die bij ontvangst verstuurd worden. Indien er geen problemen zijn ontvangt u uw pakket 1 werkdag later. De kostprijs voor een zending is 5,5€, maar gratis vanaf 65€ en voor de abonnementen. Sluiten

%d bloggers liken dit: