fbpx

Info

Wat stelt Crea-box voor?

Er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen.
Zo prikkelt knutselen de creativiteit en de fantasie, stimuleert het de fijne motoriek en bevordert het de concentratie. En, minstens zo belangrijk, de meeste kinderen vinden het heel leuk om te doen.

 

Ideetjes vinden, materiaal verzamelen, stapjes uitleggen is niet voor iedereen weggelegd, daarom heeft Cre@teljee een nieuw concept bedacht: namelijk Cre@box, de perfecte all-in-one knutseldoos ! 

 

In deze knutseldozen vind je alle benodigdheden en de geïllustreerde plannen om elk knutselwerk te maken. Om de creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren, bieden we maandelijkse, driemaandelijkse of ontdekkingsabonnementen aan. Wilt u liever af en toe eens een box aankopen, dat kan ook natuurlijk. Het is aan u om te bepalen wat voor u het beste past.

Door de grote interesse hebben we het aanbod van Cre@box in de loop van de tijd uitgebreid, je vindt nu allerlei materialen die de creativiteit stimuleren, zoals leuke knutselmaterialen (potloden, verf, schaar, …) of schminkbenodigheden, speelgoed en creatieve setjes (Colorvelvet, graveerset, shrinkels, …) voor kinderen EN volwassenen.

 

Abonnementen

%d bloggers vinden dit leuk: