Login

Register

Login

Register

F.A.Q

Wat zijn de voordelen van een knutseldoos?

Met deze handige 𝐚𝐥𝐥-𝐢𝐧-𝐨𝐧𝐞 𝐤𝐧𝐮𝐭𝐬𝐞𝐥𝐝𝐨𝐳𝐞𝐧 aangepast aan de leeftijd van jullie kinderen, kunnen de kinderen ‘zelfstandig’ aan de slag met de handige 𝑔𝑒ï𝑙𝑙𝑢𝑠𝑡𝑟𝑒𝑒𝑟𝑑𝑒 𝑔𝑒𝑏𝑟𝑢𝑖𝑘𝑠𝑎𝑎𝑛𝑤𝑖𝑗𝑧𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 of video-tutorials. Naast de voor de hand liggende 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒕𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒗𝒂𝒂𝒓𝒅𝒊𝒈𝒉𝒆𝒅𝒆𝒏 die geoefend worden, leren ze ook 𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒐𝒑𝒍𝒐𝒔𝒔𝒊𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒛𝒐𝒆𝒌𝒆𝒏. Maar de kinderen hoeven uiteraard niet alleen aan de slag, het is ook een perfecte oplossing om fijne ‘𝒒𝒖𝒂𝒍𝒊𝒕𝒚-𝒕𝒊𝒎𝒆’ te hebben met je kind te hebben. Samen met je kinderen knutselen is 𝑔𝑒𝑧𝑒𝑙𝑙𝑖𝑔 é𝑛 𝑙𝑒𝑒𝑟𝑧𝑎𝑎𝑚. Het kind leert bijvoorbeeld te overleggen en de eigen ideeën tot uitdrukking te brengen.

Wat zijn de verschillen tussen de verchillende abonnementen?

Je kan kiezen om je knutseldoos elke maand of elk trimester thuis te laten bezorgen. Meestal kan je een 3 à 4-tal knutselprojecten per maand verwachten of 5 à 6-tal per trimester.

 

Wat is een startersbox of starterskit?

Uiteraard krijg je elke maand geen nieuwe stiften, scharen, schortjes,…. Dat zou uiteraard heel wat plaats nemen als u dat allemaal zou moeten bijhouden!

Dit basispakket kan je uiteraard ook aankopen en bij deze krijg je een handige plastieke opbergdoos, waar je eventuele restjes bij kan opruimen.

Indien je een jaarabonnement neemt, krijg je er deze GRATIS bij.

 

Je kan ook kiezen voor een kleinere versie van het starterspakket, zonder opbergdoos.

In deze kit vind je wel wat je nodig hebt om snel aan het knutselen te slaan.

 

Indien je een trimesterabonnement neemt, krijg je er deze GRATIS bij.

 

Ik wil er meer over weten.

Ik wil niet meteen een abonnement, kan ik eerst testen?

Als u geen abonnement wilt afsluiten, kunt u hier uw individuele box kopen.

Wat is de Grim'box?

Met het materiaal en de gebruiksaanwijzingen van de GRIM’BOX kan je uren grimeren. We kiezen steeds voor professioneel schmink.

In elke GRIM’BOX vind je een geïllustreerd stappenplan alsook ook een paar suggesties van Carinegrim’ om andere leuke ontwerpjes te maken met je materiaal.

Je ontdekt elke keer ook nieuw materiaal en extraatjes om je schmink te upgraden!

Wat zijn de boxen voor groepen?

In deze boxen vindt men al het materiaal en de gebruiksaanwijzingen om met een hele groep van 1 of 2 knutselprojectjes uit te voeren.

De dozen worden samengesteld voor 12 of 24 kinderen. Wens je deze voor een grotere groep of wens je andere combinaties, aarzel niet om dit te vragen.

Deze dozen bevatten alles wat nodig is voor het gekozen knutselwerkje; het verbruiksmateriaal zoals lijm, verf, wegwerpbare schortjes.

Ze kunnen gebruikt worden voor kinderanimaties tijdens evenementen zoals verjaardagen, familiefeesten, communie, … maar ook voor verenigingen of speelpleinen die creatieve activiteiten willen aanbieden aan kinderen.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje maar je weet niet hoe je ze op een leuke manier kan bezighouden?

Dan zijn deze all-in-one eventementsdozen zeker een handige oplossing.

Deze dozen bevatten alles wat nodig is voor het gekozen knutselwerkje; het verbruiksmateriaal zoals lijm, verf, wegwerpbare schortjes, maar ook heel wat herbruikbaar materiaal zoals potjes, penselen, …

De dozen worden samengesteld voor 8 kinderen of meer. Wens je voor een grotere groep, kan je dit ook steeds vragen.

 

Que sont les sets de bricolages?

Regelmatig krijgen we de vraag om knutselsetjes te maken voor 1 bepaald knutselproject.

In deze all-in-one knutselsets vind je eveneens al het materiaal dat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Ontdek ze hier!

%d bloggers liken dit: