Login

Register

Login

Register

Cre@box

U houdt van knutselen, maar hebt u het te druk om al het materiaal te vezamelen?

Of uw kinderen hebben duizende ideetjes, maar ze maken nooit iets af?

Of u weet niet waar u moet starten met uw zoektocht naar aangepast knutselwerkjes?

Of u zou het fijner vinden indien uw kinderen wat creatiever zouden zijn?

De Cre@box is het perfecte antwoord op al deze vragen!

  • Het is een doos boordevol, creatieve knutselprojecten dat elke maand of elk trimester thuis wordt bezorgd, deze doos is de perfecte uitdaging voor elk kind vanaf 4 jaar… De Cre@box zal elke maand weer nieuwe knutselideeën aanbieden en je hebt direct alles in huis om direct aan de slag te gaan.
  • Meestal kan je een 3 à 4-tal knutselprojecten per maand verwachten of 5 à 6-tal per trimester. We steken er bewust ook een ruim aanbod aan materiaal in zodat elk werkje heel persoonlijk kan afgewerkt worden en op die manier kan je er verschillende maken! Het kind kan dus zijn creativiteit de vrije loop laten, want met de Cre@box kan je je helemaal uitleven zonder je aan bepaalde regels te moeten houden.
  • De kinderen kunnen de knutselwerkjes zelfstandig uitvoeren met de handige gebruiksaanwijzing. Zo leren ze zelf oplossingen zoeken door zelfstandig aan de slag te gaan met de handige fotouitleg of door de korte video’s op youtube.
  • Maar hij hoeft uiteraard niet alleen aan de slag, het is ook een perfecte oplossing om fijne ‘quality-time’ te hebben met je (klein-, pete-) kind te hebben. Samen met je kinderen knutselen is gezellig én leerzaam. Het kind leert bijvoorbeeld te overleggen en de eigen ideeën tot uitdrukking te brengen.
  • De knutselactiviteiten worden zorgvuldig gekozen om zo goed mogelijk bij de leefwereld of vaardigheden van elke leeftijdsgroep te passen, daarom krijg je de keuze tussen drie dozen, voor kleuters, kinderen of tieners.
  • Word ook lid van onze facebook-groep ‘CRE@BOX’. Stel hier al je vragen en krijg meteen de hulp die je nodig hebt om alle werkjes tot een goed einde te brengen. Je kan er ook foto’s van de knutselwerkjes van je kinderen posten en zo maak je elke maand een kans om een gratis box te winnen.

Creativiteit is het bedenken van ideeën en het vinden van oplossingen om deze ideeën uit te voeren. De mate waarin dit mogelijk is, hangt uiteraard sterk af van de leeftijd van de kinderen.

Daarom zijn er…

3 verschillende dozen

Wij versturen op woensdag en zondag via Bpost. Indien er geen problemen zijn ontvangt u uw pakket 1 werkdag later. De kostprijs voor een zending is 5,7€, maar gratis vanaf 60€ en voor de abonnementen. Sluiten

%d bloggers liken dit: